Alte localități din Ilfov intră în carantină de azi, 21 nov, începând cu ora 22.00

Localitățile din Ilfov se închid pe rând din cauza infectărilor cu noul Coronavirus.  Vineri seară au intrat în carantină Chiajna și Bragadiru, iar cu o seară înainte, Clinceni și Berceni. Alte șase localități din Ilfov urmează să intre în carantină din această seară (21. 11.2020), începând cu ora 22.00.

Raed Arafat a semnat ordinul prin care localitățile Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni intră în carantină, de azi de la ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile: „În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, respectiv Constanța, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 21.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Otopeni, Măgurele cu satele aparținătoare Alunișu, Dumitrana, Măgurele, Pruni și Vârteju, Corbeanca cu satele aparținătoare Ostratu, Petrești și Tamaș, Popești Leordeni, Dobroiești cu satele aparținătoare Dobroești și Fundeni, Mogoșoaia, din Județul Ilfov”.

Carantina pentru aceste localitățile intră în vigoare în data de 21.11.2020, de la ora 22:00.

Ciorogârla, Clinceni, Berceni, Chiajna și Bragadiru sunt localitățile din județul Ilfov care se află deja în carantină, iar din această seară în alte șase comune și orașe ar urma să fie impuse aceleași restricții. Este vorba de Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni. Fiecare dintre acestea are o rată a incidenței la mia de locuitori de peste 9.

Citește Cronica Zilei cu încredere