Antoneta Ioniță (PNL): Dăncilă trăiește din fake-news

Deputatul PNL Antoneta Ioniță susține că Viorica Dăncilă nu are nici o șansă să-l coboare pe Klaus Iohannis la nivelul ei. “În lipsa argumentelor, PSD se ocupă în campanie de fake-news, promovând mesaje mincinoase despre președintele Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă, oricât ar încerca, nu are nici o șansă să-l coboare pe Klaus Iohannis la nivelul ei. Candidatul PSD pentru Președinție a avut la îndemână mandatul de premier să dovedească că merită să fie om de stat. Lucru pe care nu l-a dovedit, însă a demonstrat, din nefericire, că poate folosi în campanie știri false despre Klaus Iohannis!”, afirmă Antoneta Ioniță într-un comunicat de presă remis redacției cronicazilei.ro

Deputatl mai subliniează că pentru români “sunt importante deciziile pe care le ia actualul Guvern, nu abordările derizorii de campanie pe care le are Viorica Dăncilă”.

Antoneta Ioniță: Rectificare bugetară pentru evitarea falimentului

“Guvernul PNL pregătește rectificarea bugetară, cât și bugetul de stat pentru anul 2020. Toate acestea, cu scopul de a  evita intrarea unor autorități locale în incapacitate de plată și de a oferi, prin bugetul anului viitor, stabilitate și predictibilitate economiei. De asemenea, Executivul nu va ezita să prezinte publicului dezastrele lăsate în urmă de PSD și Viorica Dăncilă: gaura bugetară este enormă,  fiind posibil ca deficitul să atingă 4% din PIB. PSD a făcut o risipă de bani  pe care a ascuns-o de ochii românilor. În fiecare zi sunt descoperite noi „bombe” lăsate de pesediști în urma lor. Acestea sunt realități, nu fake-news de tip PSD. PSD să explice cu argumente, nu cu sloganuri sau știri false, de ce finanțele statului sunt în <piuneze>, doamna Dăncilă!, a mai arătat parlamentarul.

Citiți AICI rezultatele oficiale ale turului I al alegerilor prezidențiale.