Asigurări de la actualul șef al Guvernului: În mai 2023, premierul va fi al PSD

În mai 2023, premierul va fi al PSD. Nicolae Ciucă declară că înțelegerea cu PSD va fi respectată. Întrebat dacă va face rocada cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu în luna mai a anului viitor sau în următoarele luni, Ciucă a precizat: „În acordul pe care l-am agreat atunci când s-a constituit Coaliţia am convenit ca rotirea să se facă la finele lunii mai şi se va face rotirea aşa cum am agreat”.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a  mai declarat,  despre bilanţul anului 2022, că nu au fost numai realizări. „Trebuie să recunoaştem că au fost şi momente în care a trebuit să reluăm o serie de analize, să revenim cu o serie de decizii pentru că situaţia a fost cât se poate de complicată”, a expicat premierul.

„Nu spunem că a fost o activitate guvernamentală perfectă dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile astfel încât să luăm toate deciziile, să comunicăm în timp oportun şi să aveam această linie de dialog deschisă cu toţi partenerii noştri sociali, cu toţi cetăţenii, pentru a putea să găsim soluţia care să vină şi să realizeze tot ceea ce noi ne-am propus până în acest moment, până la sfârşitul anului şi încă odată, deşi a fost un an cât se poate de complicat, totuşi, există suficiente realizări pe care putem să sperăm că le vom folosi în mod oportun pentru tot ceea ce avem de desfăşurat în anul care vine”, mai mai arătat Ciucă.

Citește Cronica Zilei cu încredere

Sursa foto- gov.ro