Decizie. Te poți vaccina cu AstraZeneca fără programare!

Cei care doresc să se vaccineze fără o programare, se pot prezenta în centrele cu ser AstraZeneca în care nu sunt ocupate toate locurile.

„Ieri, la propunerea (…)  coordonatorilor din anumite centre de vaccinare cu vaccin de la compania AstraZeneca, erau persoane care se prezentau în mod direct pentru a întreba dacă se pot vaccina, centre în care nu erau toate locurile ocupate şi atunci, desigur, că am analizat această posibilitate de a permite vaccinarea celor care se prezintă direct într-un centru de vaccinare, care nu au programare în platformă, şi, desigur, pentru centrele de vaccinare cu AstraZeneca în care nu sunt ocupate toate locurile, în care nu avem liste de aşteptare, se pot prezenta direct persoanele pentru vaccinare, având, desigur, asupra lor cartea de identitate. E important să fie cu stare de sănătate bună. Se respectă toate procedurile şi instrucţiunile emise de CNCAV în ceea ce priveşte activitatea de vaccinare”, a declarat Valeriu Gheorghiţă astăzi într-o conferinţă de presă la Guvern.

Gheorghiță a precizat că acest lucru va fi implementat, cel mai probabil, începând de la sfârşitul acestei săptămâni, de vineri.

Citește Cronica Zilei cu încredere

Foto-captură video