Expoziția Contactless Art Wall, într-un set-up special la Galateca

Contactless Art Wall, proiectul online realizat de Galeria Galateca și Centrul Cultural Expo Arte în perioada de izolare, se transformă într-o expoziție ce poate fi vizitată în perioada 15-22 iunie în spațiul galeriei din str. C. A. Rosetti nr. 2-4, București.

Cei 200 de artiști care au participat la #Contactless Art Wall – platforma online de susținere a artei contemporane, se vor regăsi pentru prima oară în același spațiu. Conceptul expozițional va fi completat de o experiență de Virtual Reality, zilnic, între orele 18.30-20.00.

Program de vizitare

– Luni, 15 iunie, între orele 18.30 – 20.00
– Marti – Vineri – între orele 16.00 – 20.00
– Sâmbătă și duminică – între orele 14.00 – 20.00

Accesul se va face cu respectarea regulilor de siguranță în vigoare și nu se va organiza un vernisaj.

Proiectul online # Contactless Art Wall a însemnat, în cifre, 200 de artiști participanți, 10 parteneri, peste 50.000 de aprecieri ale lucrărilor, peste 100.000 de vizualizări ale evenimentelor de tip artist-talk și o audiență de sute de mii de persoane.

Pe 7 iunie s-a încheiat concursul ”nicio zi fără artă #contactless” cu George, primul banking inteligent, din cadrul proiectului, cu desemnarea câștigătorilor: Alina Tofan, la categoria seniori și Fernando Alexandru Diaconu la categoria studenți, ambii fiind beneficiarii celor două burse pentru luna iunie 2020, în valoare de 1000 de lei, una pentru fiecare categorie, participarea în cadrul proiectului on line # Contactless Art Wall și posibilitatea ca lucrarea să fie expusă timp de o săptămână în cadrul expoziției Inside/Outside Galateca, ce se va desfășura în vitrinele galeriei în această vară.

Mai multe detalii despre expoziție, citiți pe site-ul expoarte.ro.

Proiect inițiat și organizat de Galateca și realizat cu sprijinul Primăriei Capitalei prin Centrul Cultural Expo Arte, Neo Art Romania, Asociația Love Art,  Dinu, Urse și Asociații, Aqua Carpatica și 360 Revolution. Cu sprijinul: George, primul banking inteligent.
Parteneri media: Biz, agențiadecarte.ro, modernism.ro și Radio România Cultural.

Citește mai multe pe Cronica Zilei!