Florica Cherecheș (PNL): Bomba economică plantată de senatorii PSD arată că actuala configurație parlamentară este toxică

Deputatul PNL Florica Cherecheș susține că “bomba economică plantată de senatorii PSD arată clar faptul că actuala configurație parlamentară este toxică pentru România”. „Cer PSD să nu mai schimbe cadrul legislativ reparatoriu construit de Guvernul Orban și să aștepte alegerile parlamentare pentru că voința românilor nu coincide cu agenda ascunsă a PSD”, a mai afirmat deputatul într-un comunicat de presă remis cronicazilei.ro.

„Ceea ce s-a întâmplat în Senatul României este o dovadă că PSD are un control nociv asupra Parlamentului și este încă un argument pentru declanșarea alegerilor anticipate. Practic, PSD  începe să măcelărească toate deciziile bune luate pentru țară de Guvernul PNL. Ordonanța de Urgență prin care Guvernul PNL a eliminat pilele PSD angajate la stat prin detașări, prin care a înghețat salariile demnitarilor și prin care au fost eliminate toate elementele nocive pentru economie a fost respinsă în Senat și, astfel, resuscitată celebra creație a cuplului Dragnea-Vâlcov, OUG 114. Este evident că orice zi în care acest Parlament rămâne în funcție reprezintă un pericol pentru România. Doar cu un Legislativ cu o majoritate liberală putem să implementăm măsuri care să se afle exclusiv în interesul românilor”, a concluzionat deputatul PNL Florica Cherecheș.