Caracota (PNL): Dăncilă nu are proprietatea termenilor, operațiuni ilegitime a făcut PSD, nu Parlamentul

Senatorul PNL Iancu Caracota afirmă despre Viorica Dăncilă că nu are proprietatea termenilor când afirmă că prin învestirea noului Guvern a avut loc o operațiune ilegitimă de confiscare a puterii executive. „Viorica Dăncilă insistă în a se face de râs până în ultima clipă. Fostul premier și încă președinte PSD a afirmat, fără a avea proprietatea termenilor, după învestirea Guvernului, că ziua  în care Parlamentul a votat Cabinetul Orban reprezintă <o zi neagră pentru România>. Un demers democratic al Parlamentului  reprezintă pentru candidatul PSD la șefia statului <operațiune ilegitimă de confiscare a puterii executive>. Doamna Dăncilă, zile negre a avut România cu PSD la guvernare! Operațiuni ilegitime a avut Guvernul PSD timp de trei ani de zile, în care a siluit justiția și economia românească”, arată Iancu Caracota într-un comunicat remis redacției cronicazilei.ro

El a mai subliniat că “Guvernul PNL este unul legitim, învestit de Parlament” și că  “acest guvern va deschide o etapă de reconstrucție autentică pentru România. Guvernul va prezenta în scurt timp situația reală pentru fiecare minister în parte. Oamenii au dreptul să știe exact cum s-a terminat guvernarea PSD pentru România și care sunt condițiile în care preluăm gestionarea fiecărui sector”.

„Fiecare ministru din această echipă este pe deplin capabil să ducă la îndeplinire obiectivele stabilite în programul de guvernare pe fiecare domeniu de activitate. Prioritatea PNL este interesul public, vom guverna responsabil și onest”, a concluzionat parlamentarul.