Presa centrală: Orban, acuzat de liberali că a cedat toate interesele partidului pentru interesul personal

Ludovic Orban, acuzat de liberali. Multe organizații județene, dar și lideri centrali au început să-i conteste autoritatea lui Ludovic Orban după ce acesta și-a asigurat șefia Camerei Deputaților, dar cu un preț politic foarte mare pentru PNL,  scrie presa centrală.

Digi 24: Surse: Scandal în PNL după dezastrul negocierilor cu USR PLUS și UDMR. Ludovic Orban, acuzat pentru cedarea ministerelor importante – Pierderea de către PNL a tuturor ministerelor importante la negocierile cu USR PLUS și UDMR, și cedarea inclusiv a postului de șef al Cancelariei prim-ministrului către cei de la PLUS a aruncat partidul în aer. Ludovic Orban este acuzat că a cedat toate interesele partidului pentru interesul personal – acela de a fi președinte la Camera Deputaților

G4 Media: Surse: Nemulțumiri în PNL după ce Ludovic Orban a cedat ministerele Dezvoltării, Fondurilor Europene și Transporturilor, dar calendarul strâns limitează capacitatea de mișcare a contestatarilor – Mai mulți lideri PNL sunt nemulțumiți de rezultatul negocierilor de vineri cu USR PLUS și UDMR, mai cu seamă de faptul că Ludovic Orban a cedat cele trei ministere râvnite de partid – Dezvoltarea, Transporturilor și Fondurile Europene, au declarat  surse din partid.

Antena 3:  Scandal uriaș în PNL. Orban, acuzat că „a vândut meciul”. Avem numele celui care l-ar înlocui la șefia Camerei Deputaților După încheierea negocierilor pentru alcătuirea noului guvern și inclusiv pentru premierul care va fi propus de coaliția de centru-dreapta, negocieri care s-au încheiat vineri seara, părea că lucrurile s-au liniștit. Însă nu este deloc așa. După ce și-a luat rămas bun de la Dacian Cioloș, Dan Barna și Kelemen Hunor și a plecat de la Vila Lac, Ludovic Orban a trebuit să-i înfrunte pe contestatarii din partidul său.

Citește Cronica Zilei cu încredere