Rareș Bogdan îi critică pe cei care nu au crezut afirmațiile sale despre anticipate

Rareș Bogdan a reacționat după ce profețiile sale despre anticipate prind contur după anunțul de astăzi al premierului Ludovic Orban. “Eu zic să ascultați cu atenție când spun ceva și mai ales cum spun. Iar cei care m-au atacat aiurea în ultimele 2 săptămâni, analiști și chiar colegi de guvernare, să se gândească de două ori înainte de a se arunca în atacuri la adresa mea…… Tocmai s-au făcut de râs. Nu conteaza însă. Noi să fim sănătoși! Iertarea e scrisă în legile omenești. Să fim mai buni și mai înțelegători în 2020”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Rareș Bogdan a declarat recent că premierul Ludovic Orban va demisiona în februarie, iar PNL va forța alegerile anticipate. Anunțul a fost făcut la Antena 3. Rareș Bogdan a afirmat că, deși nu poate face el anunțul oficial, acum vorbim despre guvernul Orban I, căci tot Ludovic Orban va fi premierul desemnat pentru formarea unui nou guvern, după alegerile anticipate. Europarlamentarul spune că PNL mai are nevoie de 24 de voturi pentru a fi siguri de demersul lor și că, atunci când le vor avea, vor declanșa procedurile pentru alegerile anticipate.

Astăzi Ludovic Orban a declarat că a căzut de comun acord cu președintele Iohannis că este nevoie de alegeri anticipate. ”Preşedintele României şi cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să organizăm alegeri anticipate”, a declarat presei Ludovic Orban, după întâlnirea avută la Palatul Cotroceni cu președintele României.

Premierul a ezitat să facă precizări cu privire strategia pentru declanşarea alegerilor anticipate. În spațiul public circulă informația că Ludovic Orban își va da demisia din funcția de premier pentru a înlesi repede declanșarea alegerilor anticipate.

Foto credit Facebook Rareș Bogdan

Citește cu încredere cronicazilei.ro