Rareș Bogdan: Trebuia cerută demisia lui Orban din fruntea PNL

Rareș Bogdan, unul dintre liderii PNL, a declarat pentru Aleph News că, imediat după alegeri, trebuia cerută demisia lui Orban din fruntea PNL din cauza pierderii alegerilor.

Ce a declarat Rareș Bogdan

  • Rareș Bogdan: „Noi, gândiți-vă că am intrat în anul 2020 cu 38-42%, în sondaje aveam 45%, și am încheiat cu 25%. Ceva s-a întâmplat. Costurile pandemiei le-a suportat exclusiv PNL, dar și pe o foarte proastă comunicare publică și pe măsuri luate pompieristic”.
  • Rareș Bogdan: „Regret că a doua zi dimineața, după alegerile parlamentare,  nu am ieșit cu Robert Sighiartău, cu Florin și ceilalți să cerem demisia președintelui PNL pentru că a dus partidul la  pierderea alegerilor”.
  • Rareș Bogdan: „Ludovic Orban nu e un om rău. El un premier care a fost bun într-o perioadă înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat paritidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o listă pe care a supus-o votului”.
  • Rareș Bogdan: „În momentul în care un premier și un președinte de partid îți obține în locul în care candidează 21%, atât a luat PNL la București, e o problemă și ea trebuie rezolvată. Partidul ăsta trebuie să aibă viitor, nu numai trecut și prezent”.

Citește Cronica Zilei cu încredere

Credit Foto- Facebook Rareș Bogdan