Surse-Săptămâna viitoare, Florin Cîțu își depune candidatura la șefia PNL

Florin Cîțu își va depune  săptămâna viitoare moțiunea în care își va  prezenta viziunea și planurile pentru PNL. Tot săptămâna viitoare ar trebui ca și contracandidatul său Ludovic Orban să-și depună candidatura, au declarat surse politice pentru Cronica Zilei. Aceleași surse au declarat că Florin  Cîțu nu are probleme de legalitate cu mandatul său de premier în urma incidentului din SUA din urmă cu 20 de ani pentru că acum premierul este reabilitat și nu mai are cazier.

Informațiile apărute în mass-media dau ca sigura informația că gruparea care-l contracandidează pe Florin Cîțu la congres a dat publicității informațiile. Mai mult, Dan Vîlceanu, unul dintre apropiații lu Cîțu, susține că “anumiți colegi de partid se lăudau că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu”. „Știam că va apărea acest subiect în această campanie, pentru că în urmă cu aproximativ două luni anumiți colegi de partid se lăudau că au informația care îl va desființa pe Florin Cîțu. Nu există informație care să poată distruge un om asumat și care vorbește deschis despre orice subiect. În plus, nimeni nu suportă mizeriile aruncate într-o campanie electorală. Așa au încercat unii și cu George W. Bush în campania electorală pentru alegerea președintelui SUA din 2000. George W. Bush a câștigat! Și Florin Cîțu va câștiga președinția Partidului Național Liberal”, a scris Dan Vîlceanu pe Facebook.

În urma alegerilor pentru șefia organizațiilor  județene PNL, bilanțul îi este favorabil lui Florin Cîțu în vederea congresului din 25 septembrie.