Secretarul general al PNL nu exclude remanierea guvernamentală. Premierul: nu există nicio discuţie referitoare la remaniere-Video

Premierul Ludovic Orban negat o remaniere guvernamentală după ce în presa centrală au apărut informații de acest fel. Spusele premierului sunt însă contrazise tocmai de secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, care susține că remanierea este o variantă luată în calcul imediat după analiza internă ce va avea loc în luna iunie, interval de timp ce se încadrează în definiția viitorului apropiat, scrie site stiridebistrița.ro.

„Am câteva nemulțumiri legate de câțiva ministri sau felul în care ei au comunicat în această perioadă de criză. Au fost anumite bâlbe, anumite inadvertențe în comunicarea publică, însă aceste discuții le vom purta în interiorul Biroului Permanent Național și vom vedea dacă după aceste discuții vom concluziona și va fi chiar o remaniere în Guvernul României”, a declarat Sighiartău într-un interviu acordat jurnalistului Alin Cordoș, arată știridebistrița.ro.

Secretarul general al PNL confirmă că va exista o discuție pe acest subiect în cadrul analizei guvernării după primele șase luni ale acestui an, în luna iunie, iar dacă se constată faptul că trebuie luate anumite măsuri, vor exista și remanieri.

Mai mult decât atât, Robert Sighiartău precizează în clar faptul că nemulțumirile lui legate de activitatea unor miniștri au fost expuse președintelui PNL și că toate aceste discuții legate inclusiv de remaniere vor fi reluate în ședința BPN-ului.

Ce a zis premierul

Premierul, la România TV, a acuzat unele site-uri de fake news pentru că au scris despre o viitoare remaniere și a mai  spus: „nu există nicio discuţie în ceea ce priveşte remanierea guvernamentală. Toţi miniştrii pe care îi conduc sunt implicaţi la maximum în eforturile pe care le facem pentru a lupta împotriva epidemiei şi pentru a repune în mişcare economia”.

Citește cu încredere Cronica Zilei