(Video) Rareș Bogdan povestește cum Orban a cedat ministere importante, Turcan: Orban a cedat pentru a obține șefia Camerei Deputaților

Rareș Bogdan a povestit cum a negociat Ludovic Orban componența Guvernului. Rareș Bogdan a explicat pas cu pas cum Ludovic Orban a cerut la negocieri, la un moment dat, să se vadă doar cu președinții celorlalte partide, discuțiile au durat circa 40 de minute, unde Orban a cedat ministere importante fără să se consulte cu ceilalți membri ai echipei de negociere a PNL.

Mai jos găsiți înregistrarea audio cu declarațiile lui Rareș Bogdan, care a dezvăluit cum Ludovic Orban a purtat negocierile în detrimentul PNL. ( Sursa VIDEO- Antena 3 )

Precizările lui Rareș Bogdan vin după ce Raluca Turcan a declarat că Ludovic Orban a cedat ministere pentru a obține funcția de președinte al Camerei Deputaților, ceea ce a afectat PNL. „Realitatea este că trei ministere importante, MInisterul Fondurilor Europene, Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării Regionale au fost negociate direct de președinele Camerei Deputaților Ludovic Orban pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților. Și cred că orice penelist responsabil avea dreptul să fie nemulțumit de acestă tranzacționare în care, pe fond, a afectat PNL prin forța pe care o are în Guvern”, a explicat Raluca Turcan.

Citește Cronica Zilei cu încredere